torsdag den 11. november 2010

Welcome to the darkside....Jeg var ung, naiv og forventningsfuld! Alting kørte derud af med 100 km i timen og verden lå for mine fødder.. Jeg havde masser af planer og drømme for fremtiden.. Jeg var flyttet hjemmefra, gik på gymnasiet, havde den skønneste kæreste, masser af venner, jeg sad i elevrådet, i skolebestyrelsen, var redaktør på skolebladet, var formand for et ungdomsråd, sad i Folkeoplysningsudvalget ved Morsø Kommune, arbejdede på ungdomsskolen, i et glaspusteri, i en biograf og på to restauranter! Ja det lyder helt sindssygt nu og set i bakspejlet var det måske lige i overkanten, men jeg elskede alt hvad jeg lavede og nød i fulde drag at der var knald på og at folk efterspurgte min kunnen.. Men i min iver efter at tilfredsstille alle omkring mig glemte jeg én! Jeg glemte mig selv og det er en fejl jeg nu skal leve med resten af mit liv!
I maj måned oprettede jeg bloggen Blåmejsen hvor jeg blogger om alle de ting jeg godt kan lide, alle de skønne ting jeg laver, alle de dejlige mennesker jeg møder og alle de drømme jeg stadig har om fremtiden.. Men der manglede noget.. Jeg har nemlig osse en anden side - min bagside..! Og den får I så her på Sortmejsen.
..Jeg har længe overvejet hvorvidt jeg skulle oprette en selvstændig blog til dette formål og der er to grunde til at det er denne model jeg har valgt. For det første, så har jeg lyst til at dele min historie med jer, men jeg har ikke lyst til at den skal overskygge den positive ånd jeg ønsker at holde på Blåmejsen.. Det er trods alt nogen gange en befrielse bare at kunne lade som om man ikke har en depressionsky hængende over hovedet! For det andet så var det osse vigtigt for mig at lade jer, hver især afgøre om det var en side af mig i havde mod på at tage med..
Jeg har valgt at se det positive i ALT - osse i min depression, men samtidig vil jeg ikke pakke noget ind og depression er en sygdom, der har nogle til tider rigtig, rigtig grimme sider!

Til jer der stadig hænger på - RIGTIG HJERTELIG VELKOMMEN :)

10 kommentarer:

 1. Tillykke med den nye blog. Jeg tager bagsiden med også, for den er jo en del af dig. Og jeg er ret vild med dig!

  SvarSlet
 2. Jamen, tillykke med den nye blog. Og tillykke med at du også er åben om depression. Jo flere, vi er, der tør fortælle om det, jo mindre tabu, tror jeg på.
  Jeg skriver om det hele på min blog.
  Klem fra
  mette b

  SvarSlet
 3. Jeg synes lidt det samme som de to andre! :D

  Godt at du laver denne blog, for det ER nemlig vigtigt at favne begge sine sider - både de glade og de mindre glade. Og ved at man taler højt om sådanne ting, gør det alt nemmere - ikke bare for én selv, men også andre, der pludselig også tør sige noget højt.

  Livet ER som et glansbillede - men dem er der også en for- og en bagside på!

  SvarSlet
 4. Jeg har hvis skrevet det til dig før...men du er en modig dame.... og hatten af for det.... har også lyst til at læse med her.
  Hej fra Maja

  SvarSlet
 5. Hvor forfriskende, Majse! Seriøst - 100% glad kan blive lidt for meget engang imellem, når man ved, at ingen, Ingen kun er positiv. Så jeg hænger på her:-)

  SvarSlet
 6. SÅ Stærkt! Tillykke med bloggen og alt det bedste herfra :)

  SvarSlet
 7. SÅ STÆKK du er - og meget ærlig!! Omfavn dine såkaldte skyggesider - dem har vi alle, og det gør os til de unikke personligheder vi nu engang er.. Jeg fastholder, at for at vide hvad der er GODT, skal man nogle gange ned i sølet.. Dem der påstår, at alt altid er fryd og gammen, lyver... eller lever utrolig vattet/kedeligt med for mange kompromisser (efter min ærbødige mening)

  NYD de dårlige tider - velvidende at de gode venter LIGE rundt det næste hjørne, og du så meget bedre kan værdsætte dem!!

  Mange klem fra en ny blogger her i blogland, Louise Trillingsgaard

  SvarSlet
 8. Jeg hænger i hvert fald på!

  Men hvor bliver jeg trist, når jeg læser, at du ser din sygdom som en fejl du har begået, og nu skal betale for.

  For det er jo ikke sandt!

  Knus

  SvarSlet
 9. Jeg hænger på.
  Jeg synes, på sin egen lidt bizarre måde, at det kan være forfriskende at høre om 'the dark side' og at livet ikke altid er lutter lagkage (som vi jo ofte ser i blogland).
  Ønsker dig alt det bedste med din depression. Siger man god bedring, eller hva'?
  Mange hilsener
  Anne Lotte

  SvarSlet
 10. Hej Mejse. Har først lige opdaget denne blog nu. Anede ikke at du har en depression, og det er jeg virkelig ked af at høre. De er så svære at komme af med sådan nogen. Det kender jeg om nogen alt til! Har selv døjet med det de sidste mange år.. Tror det er af frygt for at det bliver det folk husker mig på, at jeg ikke skriver om det på min blog. Selvom man godt kunne have lyst. ;o) Synes det er helt vildt forfriskende at du har oprettet en blog om dette emne, samtidig med at du også har en blog der viser de positive sider af tilværelsen. Det hjælper også altid at sætte ord på sine tanker og følelser! :o)
  Glæder mig til at følge med!
  Knus Julia

  SvarSlet