tirsdag den 7. december 2010

Sådan noget L... !!!

 ..Så er vi der igen..! Med tårerne væltende i en lind strøm ned ad kinderne.. Julestemningen er lige pludselig lidt langt væk! 

..Og det er jo altså ikke fordi jeg ikke har prøvet det før.. Jeg har prøvet det mange gange før! Jeg ved hvad der hjælper, jeg ved hvordan jeg hurtigst kommer ovenpå igen..! Men ikke denne gang. For nu er det ikke længere bare mig og min depression - nu er det mig, min depression og Arthur! Jeg kan ikke bare barrikadere mig i sengen, under dynen og svede alle mareridtene og alle de dumme tanker ud..

Jeg har ikke selv valgt at jeg vil have en depression, men jeg har selv valgt at jeg ville være mor!! Så ved du hvad, depression, du får mig ikke ned med nakken - for jeg har verdens bedste antidepressiver lige her på legetæppet foran mig..! Jeg har aldrig givet op uden kamp før og det gør jeg heller ikke nu, selvom jeg er ubevæbnet og mere følsom en nogensinde før..! 

..Så i dag, i dag skal der jules, hygges, kysses og krammes.. :)

7 kommentarer:

 1. Årh sikke noget LORT!! :(

  Men ja, Arthur må da være verdens bedste antidepressiver der overhovedet findes! Kram hyg og jul lidt ekstra.

  Jeg sender virtuelle julekram og krydser fingre for at du kommer op igen snart. Fuck depression - den skal bare fise af!

  SvarSlet
 2. Og de der unger, det er lige præcist dem som gør at man bliver ved, og at man KAN... og at man lærer at acceptere at tingene nu engang er sådan indimellem, men at det heldigvis går over igen.. og at man kan lade det rase, tage lidt et skridt ud fra sig selv og vente på at det for h*** går sin vej igen... og imens kan du jo lege og hygge dig og glæd<e dig over at du har en så skøn unge som Arthur hos dig! (og jesper jo da...!)...
  Du skal være velkommen på toget herop anytime!...

  SvarSlet
 3. Crap altså. Sender dig tanker og beundring for dit stærke livssyn og at du ikke giver op uden kamp!

  SvarSlet
 4. Hugs'n'kisses. Vi ses på mandag, og så kævler vi denne vinters depression langt pokker i vold ;)

  SvarSlet
 5. Åh Mejse, det lyder ikke rart, men det lyder også som om, at du er sej og ikke lige til at slå ud! Sender dig en masse tanker:)
  Kh Anne

  SvarSlet
 6. Du ER en sej pige....
  Du har så meget positivt at glæde dig over - hold FOKUS på det. I har den skønneste dreng, der fortjener en glad mor...

  SvarSlet
 7. Kære Mejse.

  Ungerne får en til at kæmpe, det er helt sikkert! Been there, done that...og gør det jævnligt ;-)

  Men det ER sgu også virkelig hårdt, at skulle tage vare på et barn, og give det en omsorg, som man ikke engang kan give sig selv.

  Og det giver bare så enormt dårlig samvittighed :-(
  I hvert fald hos mig.

  Massevis af varme tanker herfra.

  K.H June

  SvarSlet