lørdag den 2. april 2011

Om at være sin egen største begrænsning...

 ..Jeg sidder og skriver på noget der måske, måske ikke kommer til at få betydning for mit liv.. Hvis det nogensinde skal komme så vidt som til at få nogen former for betydning så kræver det at det bliver færdigt.. Og helst inden i morgen og i hvert fald inden mandag morgen, tidligt! 

..Men det er svært! Svært fordi det kræver at jeg skriver noget godt om mig selv! Svært fordi jeg skal overbevise nogen om at de skal vælge mig fremfor en hel masse andre.. Svært fordi det er noget jeg virkelig gerne vil, så jeg vil virkelig gerne gøre det virkelig godt.. Og hvad nu hvis det virkelig gode ikke er godt nok..!? Kan jeg holde til at kende svaret på det..!?

..Og så er det de dumme tanker banker på, tanker der siger det er bedst at lade vær.. Tanker der siger jeg helt sikkert ikke er god nok, tanker der siger jeg aldrig bliver til noget.. Tanker der begrænser...


..Og det er lige der jeg vågner op..!!! Vågner op og bliver pissesur... For der er fandengalemig INGEN der skal begrænse mig......!!!

..Så nu sidder jeg her til lortet er skrevet færdigt........

4 kommentarer:

 1. Har lige meldt mig som fast læser af sortmejsen. Fordi jeg selv kæmper mange kampe...har bare valgt at min blog er om det positive ligesom blåmejsen. Jeg er sikker på du kan klare det du er i gang med nu. Op med modet:-) Kh Christina.

  SvarSlet
 2. Kære Christina, Velkommen til :) Jeg tror på det er vigtigt at kunne skille tingene ad og det har i hvert fald været en stor hjælp for mig at have et sted hvor det kun er de gode ting der bor, så det valg kan jeg kun støtte op om :) Og ja du har nok ret! Tak for din opmuntring :)

  SvarSlet
 3. Mejse, do it! Tro på, at du ER det værd. For det er du!
  Min mor plejer at sige: "Du kan ligeså godt prøve/spørge. Et nej har du i forvejen (for hvis man ikke prøver, så har man jo sagt nej til sig selv på forhånd) - et ja kan du få!"
  ...og det er jo rigtigt nok, ikke?
  Jeg ved godt, det er svært, men hellere fortryde end aldrig prøve, right?

  SvarSlet
 4. Det lyder spændende, Mejse! Og selvføleligt kan du til det modsatte er bevist, og viser det sig at det alligevel ikke gik, så er der altid gode alternativer, hvis bare man gør sig umage for at se dem.. Og går det ikke, har man ikke fejlet fordi man ikke kunne, nej så har man vundet, fordi man turde prøve på trods!!
  Og går det godt, så er det fantastisk, og den eneste måde man finder ud af det på er ved at springe ud i det!..
  Så hep for dig.. Glæder mig til at høre hvad det mon handler om.. :)
  Mange week.. Kram..

  SvarSlet