onsdag den 27. april 2011

Hjælp er ikke noget man bare får...

..Det er nærmere noget man skal gøre sig fortjent til.. Og man skal aller helst bryde helt sammen og ned på sine grædende knæ og tigge og be... Nåå ja og så lige vente sølle 12 måneder...! Men hey, som de siger "måske har du slet ikke brug for det til den tid", nej det gu fanden, det er sgu da for helvede NU jeg har brug for det....!

...Men for nu at vende denne dårlige stemning til noget positivt, så er der heldigvis hjælp at få andre steder.. Der er nemlig osse andre end mig der har det af helvede til ind i mellem, og det gør det hele lidt nemmere at vide at der trods alt er nogen der kæmper samme kamp som mig.. Så sammen med mine medsøstre, og måske osse sammen med dig?, hepper jeg på Mette B's fantastiske initiativ! Klik på billedet for at læse mere..

3 kommentarer:

  1. Skal man virkelig vente et helt år på at få hjælp? Det kan man da ikke byde folk. Er de (du) så bare overladt til sig selv i mellemtiden?

    SvarSlet
  2. skynder mig at klikke videre for at læse nærmere. Det er et utroligt vigtigt emne som det er godt at der bliver mere fokus på for det er desværre et meget stort tabu som vi meget gerne skal have brudt

    SvarSlet
  3. Hvad er det du skal vente på i 12 måneder? Psykologhjælp eller hvordan? :s

    SvarSlet